• Deň matiek

      13.05.2021 13:02
      Druhú májovú nedeľu mali maminky deň, ktorý je venovaný len im. Byť matkou je životným poslaním, je to vzácny dar, ktorý si zaslúži oslavu v podobe Dňa matiek

      Deň, keď sa oslavuje materstvo a prejavuje úcta matkám. Na Slovensku mnohokrát dávajú deti svojim maminkám darčeky, ktoré vlastnoručne vyrobili v škôlke, školskom klube detí, či na krúžkoch, ktoré navštevujú. V našom školskom klube sme si chceli tiež uctiť mamičky našich detí, vyrobili sme pre nich kvetinky.

       

    • Veľká noc v ŠKD

      13.05.2021 13:00
      Najkrajším symbolom Veľkej noci sú vajíčka – kraslice. Aj my v ŠKD sme si ich s deťmi vyrábali. Naše kraslice hýrili farbami dúhy.

      Deti mali veľkú radosť zo svojich výtvorov. Každý si zobral jedno vajíčko aj domov a ostatné sme použili na výzdobu triedy, v ktorej máme náš klub.

    • Marec-mesiac knihy

      19.03.2021 10:56
      Marec – prvý jarný mesiac, ktorý sa spája nielen s príchodom slnečných dní či prvých prác v záhradách, ale aj s odpočinkom v podobe čítania kníh.

      So žiakmi v ŠKD sme navštívili školskú knižnicu, kde si prezerali rôzne zaujímavé knihy a z niektrých sme si aj čítali. Deťom sa aktivity páčili a záujem o knihy tak ešte stále neklesá napriek digitálnym technológiam, a preto touto výzvou chceme motivovať žiakov, aby čo najviac čítali a prehlbovali tak lásku ku knihám.

       

               

    • Myslíme aj na vtáčiky

      16.12.2020 18:53
      Vtáčie búdky sú najmä v zimnom období milým dôkazom toho, že ľuďom nie je ľahostajný osud zvierat.

      Uzimené a vyčerpané vtáky radi privítajú menšie osvieženie a odpočinok.

           

    • Vianočný pozdrav

      11.12.2020 17:54
      Pre mnohých z nás a obzvlášť pre deti je december jedným z najkrajších mesiacov v roku.

      Aj deti v ŠKD privítali myšlienku vyrobiť vianočné pozdravy pre svojich blízkych.