• Turistický deň na Morskom oku

          • Dňa 6. septembra 2025 sa naši žiaci vydali na nezabudnuteľný turistický výlet na Morské oko, kde si užili krásnu prírodu a zábavné aktivity. Žiaci druhého stupňa sa rozhodli preskúmať aj Malé Morské oko, pričom mali možnosť obdivovať jeho pokoj a ticho. Na druhej strane, naši mladší žiaci si obzreli hlavné Morské oko, kde ich zaujali krištáľovo čisté vody a okolitá príroda. Nezabudli ani na rybičky, ktoré nadšene kŕmili starým chlebom, ktorý si sami priniesli z domu.

            Po skončení všetkých aktivít sme sa spoločne stretli v miestnom bufete, kde sme sa občerstvili a oddýchli si po prechádzke. Počas prestávky sme sa zabavili pri náučných tabuliach a získali nové vedomosti o faune a flóre tejto krásnej oblasti. Unavení, ale plní krásnych zážitkov, sme sa vrátili späť do školy s úsmevmi na tvárach.

            Bol to deň, ktorý si budeme ešte dlho pamätať a už teraz sa tešíme na ďalšie podobné dobrodružstvá!

          • Športový deň na kúpalisku

          • Dňa 4. septembra 2024 naša škola zorganizovala nezabudnuteľný športový deň na mestskom kúpalisku v Sobranciach. Žiaci mali možnosť osviežiť sa v bazéne, kde si užili množstvo zábavy a vodných radovánok. Okrem plávania sa žiaci zapojili do rôznych športových hier, pričom veľký úspech mal plážový volejbal, kde si žiaci zahrali aj s našou pani riaditeľkou.

            Počas aktívneho dopoludnia plného pohybu sa občerstvili v aj miestnom bufete, kde si vychutnali chutné občerstvenie a načerpali nové sily.

            Tento deň bol skvelou príležitosťou pre našich žiakov na športovanie, posilnenie tímového ducha a prežitie príjemných chvíľ s kamarátmi.

            Tešíme sa na ďalšie podobné akcie!

             

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2024/2025

          • Dňa 2.septembra sme privítali našich žiakov, rodičov a učiteľov na vynovenej školskej chodbe, kde prebehla tradičná otváracia ceremónia. Pani riaditeľka vo svojom príhovore povzbudila všetkých žiakov, popriala im veľa šťastia a úspechov do nového školského roka. Zvlášť sme privítali našich prváčikov, ktorí dnes po prvýkrát prekročili prah školy a vstúpili do sveta vzdelávania.

      • Napíšte nám

        Ak máte akékoľvek otázky ohľadom štúdia na našej škole, napíšte nám správu prostredníctvom tohto formulára. Na vaše otázky radi odpovieme.
        komunikujem so serverom, počkajte, prosím