• Slávnostné ukončenie školského roka 23/24

          • Dňa 28. júna 2024 sme v našej škole ukončili školský rok 2023/2024. Špeciálnym momentom bolo rozlúčenie sa s našimi deviatakmi, ktorí po deviatich rokoch opúšťajú brány našej školy a vydávajú sa na novú životnú cestu. Ich odchod bol sprevádzaný emotívnym príhovorom žiačky Ninky, ďakovnými slovami a spomienkami na spoločné zážitky. Prihovorila sa k nám aj naša p. riaditeľka, ktorá poďakovala všetkým žiakom, rodičom, pedagogickým aj nepedagogickým zamestnancom. Každý z deviatakov si vypočul krásnu básničku ušitú na mieru, tzv. „častušky“. Všetci sme si pozreli videospomienku na ich časy na našej základnej škole. Po rozlúčke s deviatakmi slávnosť pokračovala ocenením žiakov reprezentujúcich našu školu na rôznych súťažiach, ktorí dostali knižné odmeny. Na záver ceremónie pani riaditeľka všetkým našim žiakom, učiteľom a rodičom popriala krásne a zaslúžené letné prázdniny. 


            Prajeme vám, aby ste si leto užili naplno, načerpali nové sily, oddýchli si a vrátili sa do školy plní elánu a nadšenia.


            Ďakujeme za skvelý školský rok a tešíme sa na vás všetkých v septembri.

            Veselé prázdniny!

          • Školské výlety 2024: Nezabudnuteľné zážitky pre našich žiakov

          • Tento rok sa naši žiaci dočkali skutočne vzrušujúcich školských výletov plných zážitkov a zábavy. Všetci od prvákov až po deviatakov si užili nezabudnuteľné chvíle, na ktoré budú dlho spomínať.

            Naši najmladší žiaci, od prvého až po siedmy ročník, sa vybrali na výlet do Košíc, kde navštívili Detskú železnicu. Tento výlet bol plný rôznorodých aktivít, ktoré deti nadchli a zabavili. Deti si vyskúšali svoje orientačné schopnosti v trojrozmernom bludisku, kde hľadali správnu cestu von a užili si kopec zábavy. Športové aktivity nechýbali ani tu, deti sa vybláznili v parku oddychu s zábavy Alpinka, čo bolo skvelé zakončenie výletu.

            Deviataci sa tento rok vybrali na poznávací výlet do Bojníc, ktorý bol spojený s prespávačkou. Bojnice ponúkajú množstvo historických a kultúrnych zaujímavostí, ktoré žiaci s nadšením objavovali.

            Ôsmaci si tento rok vychutnali vodné radovánky v AquaCity Poprad. Tento výlet bol ideálnym spôsobom, ako sa odreagovať a zabaviť. Deti sa vybláznili na rôznych vodných šmýkačkách, vlnových bazénoch a relaxačných zónach.

            Naše školské výlety sa aj tento rok podarili na výbornú. Deti si užili kopec zábavy, naučili sa nové veci a zažili nezabudnuteľné okamihy so svojimi spolužiakmi a učiteľmi. Tešíme sa na ďalšie podobné akcie, ktoré prinesú našim žiakom radosť a nezabudnuteľné zážitky!

      • Napíšte nám

        Ak máte akékoľvek otázky ohľadom štúdia na našej škole, napíšte nám správu prostredníctvom tohto formulára. Na vaše otázky radi odpovieme.
        komunikujem so serverom, počkajte, prosím