• Lyžiarsky výcvik

          • Prvý školský týždeň tohto kalendárneho roka bol pre niektorých našich žiakov 5.- 9. ročníka iný ako ostatné. Absolvovali sme spoločne lyžiarsky výcvik. Prežili sme 5 dní v krásnom prostredí Belianskych Tatier v Monkovej doline. Počasie nám prialo od prvého dňa a o sneh nebola núdza. Skúsenejší žiaci – lyžiari si svoje zručnosti zlepšili, začiatočníci z minulého roka sa viditeľne zlepšili. Žiaci, ktorí sa tento rok postavili na lyže prvýkrát, vďaka našim inštruktorkám, p. uč. Vierke a p. uč. Lenke, odchádzali z výcviku už ako lyžiari. Užili sme si kopec srandy - v stredu sme sa doobeda vyšantili pri sánkovačke a každý večer sme sa zabávali spoločnými aktivitami.

            Už teraz sa tešíme na ďalší „lyžiarák“.

          • Školské kolo Pytagoriády 2023

          •  V dňoch 12. a 13. decembra 2023 sa v našej škole uskutočnilo školské kolo Pytagoriády elektronicky. Žiaci 60 minút riešili 15 úloh. Každá úloha bola hodnotená 1 bodom, za každé ušetrené 4 minúty mohli získať tiež 1 bod.

            V jednotlivých kategóriách sme mali úspešných riešiteľov týchto žiakov:

            Kategória P3: Samuel Lechman - 23 bodov, Daniel Seliga - 19 bodov, Jakub Mihaľo – 19 bodov, Timea Popovičová – 18 bodov, Tamara Miňová – 18 bodov. Kategória

            P4: Matúš Javorský – 18 bodov Kategória

            Úspešný riešiteľ musel získať minimálne 10 bodov.

            Z každej kategórie prví 3 úspešní riešitelia postupujú do okresného kola, ktoré sa uskutoční dňa 9. apríla 2024 v Sobranciach.

            Blahoželáme úspešným riešiteľom.

      • Napíšte nám

        Ak máte akékoľvek otázky ohľadom štúdia na našej škole, napíšte nám správu prostredníctvom tohto formulára. Na vaše otázky radi odpovieme.
        komunikujem so serverom, počkajte, prosím